Sabtu, 11 Agustus 2012

Ucapan Lebaran Bahasa Jawa Lucu Gokil


 Ucapan Lebaran Bahasa Jawa Lucu Gokil
Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1433 H.
Nyuwun gunging pangapunten.
Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah.
Amien..

Idul Fitri maeme kupat lan opor santen, menawi lepat kulo nyuwun
ngapunten. Selamat Idul Fitri 1433 H.
Ndilat untu ngagem santen.
Lepat klentu pun ngapunten.
nggih sugeng riyadi.
Paijem gadhah Fiat.
Diagem touring dateng Banten.
Dalem kathah lepat,
kerso paring agenge pangapunten.

Juminten mbeber kloso, dodol kupat ngarep gapuro. Wonten dinten riyoyo, menawi lepat kulo nyuwun ngapuro. Mugi-mugi Allah maringi pepadang kagem sedoyo.
Cangkem iki sering nggedabrus, utek iki sering mikir sing elek. Minal aidzin wal faidzin. Mohon maaf lahir batin.
opor ayam tape ragi
kue nastar kue betawi
mpo aye org awam,aye mohon dimengerti
klo aye sempat kasar atawe berani
mohon diampuni

Description: Ucapan Lebaran Bahasa Jawa Lucu Gokil, Rating: 4.5, Reviewer: Duitercom Duiter, ItemReviewed: Ucapan Lebaran Bahasa Jawa Lucu Gokil